Brandkasten met een cilinderslot

Brandkasten hebben als hoofddoel om de inhoud te beschermen tegen de hoge temperaturen die vrijkomen bij brand. Brandkasten met een cilinderslot zijn daarom ook niet inbraakwerend omdat een cilinderslot relatief gemakkelijk opengebroken kan worden. Een brandkast met een cilinderslot bestelt u tegen de meest voordelige prijs bij Outletkluizen.nl.

Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina
 1. Salvus Bolzano 4 kopen? | Outletkluizen.nl
  Salvus Bolzano 4
   
  Normale prijs 1.124,15 Aanbiedingsprijs 1.091,24 incl. BTW (toon excl. BTW)
 2. FireKing FK 2-25SP kopen? | Outletkluizen.nl
  FireKing FK 2-25SP
   
  Normale prijs 1.689,00 Aanbiedingsprijs 1.175,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

20 producten

per pagina

Typen brandkasten met een cilinderslot

Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten brandkasten met een cilinderslot. Zo kunt u kiezen voor kluizen met een kluisdeur, brandkoffers en voor brandwerende ladekasten. Afhankelijk van de plaats waar u de brandkast wilt plaatsen en wat u precies allemaal in de kluis wilt plaatsen kunt u een type kiezen dat het beste bij uw wensen aansluit.

De brandwerendheid van de brandkast met cilinderslot bepalen

Ook op het gebied van brandwerendheid verschillen de brandkasten van elkaar. De brandwerendheid wordt aangeduid in het aantal minuten dat de inhoud van de kluis onder de aangegeven kritieke temperatuur blijft. Bij Outletkluizen kunt u terecht voor 30 minuten, 60 minuten, 90 minuten en 120 minuten brandwerende kasten.

Bij het bepalen van de duur van de brandwerendheid dient u onder andere te denken aan de tijd waarin de brandweer ter plaatse kan zijn en de plaats waar de kluis staat.

Persoonlijk advies bij de aankoop van een brandwerende kluis met cilinderslot

Heeft u nog onbeantwoorde vragen die u beantwoord wilt hebben? Neem dan contact op met onze kluisexperts die u graag te woord staan.