Brandkasten met een digitaal codeslot en een sleutelslot

Brandkasten met een digitaal codeslot en een sleutelslot bieden optimale veiligheid. Bij Outletkluizen bieden wij een ruim assortiment met verschillende typen kluizen met twee sloten. Bestel de gewenste brandkast voordelig en gemakkelijk bij Outletkluizen. Standaard de laagste prijsgarantie.

Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

8 producten

per pagina

Waarom een kluis met twee sloten?

Het kiezen voor een kluis met twee sloten bevordert de veiligheid van de inhoud van de kluis enorm. Beide sloten moeten namelijk ontgrendeld zijn om toegang te krijgen tot de kluis. Indien een onbevoegde de code óf de sleutel in handen krijgt heeft deze persoon niet meteen toegang tot de kluis.

Ook kan er in zakelijke situaties zeer efficiënt gebruikgemaakt worden van een kluis met zowel een codeslot als een sleutelslot. Door een persoon de sleutel te laten beheren en een ander persoon de code te laten beheren kan het nooit zo zijn dat een persoon in zijn eentje de kluis kan ontgrendelen.

Persoonlijk advies bij de aankoop van een brandkast met twee sloten

Heeft u nog vragen over een brandwerende kluis met een digitaal codeslot en een sleutelslot of over de aankoop ervan? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.