Brandkasten met een digitaal codeslot

Brandkasten met een digitaal codeslot hebben het voordeel dat er geen sleutel beheerd moeten worden. Bij Outletkluizen vindt u grote en kleine kluizen met een codeslot. Kies het exemplaar dat bij uw situatie past en bestel hem tegen de scherpste prijs.

Van laag naar hoog sorteren

72 producten

per pagina
  1. MasterLock LFW082FTC L kopen? | Outletkluizen.nl
    MasterLock LFW082FTC Datakluis L
     
    Normale prijs 369,00 Aanbiedingsprijs 329,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

72 producten

per pagina

De veiligheid van een digitaal codeslot

Een digitaal codeslot is erg gebruiksvriendelijk en daarnaast ook erg veilig. Doordat er geen sleutel beheerd hoeft te worden loopt u geen risico om de sleutel te verliezen. U ontgrendeld een brandkast met een digitaal codeslot middels een (in de meeste gevallen) 4-cijferige code die u naar voorkeur kunt instellen. Ook kunnen er in veel gevallen meerdere gebruikerscodes ingesteld woden.

De brandbestendigheid van een digitaal codeslot

In tegenstelling tot een dubbelbaard sleutelslot is een digitaal codeslot niet bestand tegen vuur en is het slot in de meeste gevallen onbruikbaar nadat hij een brand heeft doorstaan. De kluis moet dan door een expert worden opengebroken. In alle gevallen moet een brandwerende kluis in zijn geheel vervangen worden nadat hij zijn werk tijdens een brand heeft gedaan.

Belangrijk om te weten is dat het doel van een brandkast is om de inhoud tegen een brand te beschermen als dit in het ergste geval voorkomt. Het doel is dus niet om de kluis meerdere keren in te zetten tegen brand.