Brandkasten met fingerprint slot

Brandkasten die vergrendeld worden middels een fingerprint slot zijn extra veilig. Er hoeft namelijk geen sleutel of code beheerd te worden, je hoeft enkel je vinger op een scanner te plaatsen om de kluis te ontgrendelen. Brandwerende kluizen met een fingerprint slot bestel je tegen de voordeligste prijs bij Outletkluizen.nl.

Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

per pagina

De veiligheid van een brandkast met een vingerafdrukslot

Omdat een vingerafdrukslot enkel geopend kan worden met de vingerafdruk van de toegevoegde personen is dit een zeer veilig slot. Er kan geen sleutel of een code verloren gaan. De meeste brandkasten met een fingerprint slot zijn ook uitgerust met een codeslot voor het geval de vingerafdruk niet werkt. Op die manier heeft u ten alle tijden toegang tot de inhoud van de kluis.

Het verankeren van een brandkast met een fingerprint slot

Brandkasten hebben de functie om de inhoud te beschermen tegen de gevaren van brand. Om deze reden is het niet voor alle brandkasten mogelijk om deze te verankeren. Voor de kluizen waarbij het wel mogelijk is om de kluis te verankeren wordt het verankeringsmateriaal meegeleverd. Indien er geen verankeringsgaten in de kluis zijn aangebracht kan deze verlijmd worden met speciale polymet kit. Deze kit zorgt ervoor dat de kluis niet gemakkelijk in zijn geheel kan worden meegenomen.

Persoonlijk advies over een brandkast met een vingerafdrukslot

Heeft u persoonlijk advies nodig bij de aankoop van een brandkast met vingerafdrukslot? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.