Brandkasten met een dubbelbaard sleutelslot

Een dubbelbaard sleutelslot is relatief goedkoop, makkelijk in gebruik en bestand tegen hoge temperaturen. Bij Outletkluizen bieden wij diverse modellen brandkasten aan met een dubbelbaard sleutelslot. Deze brandkasten bestelt u tegen de scherpste prijs gemakkelijk bij Outletkluizen.nl.

Van laag naar hoog sorteren

91 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

91 producten

per pagina

De veiligheid van brandkasten met een dubbelbaard sleutelslot

Het voordeel van een dubbelbaard sleutelslot is dat hij relatief goedkoop is, gemakkelijk in de bediening is en dat het slot niet zal smelten zoals bij een digitaal codeslot. Het nadeel ervan is echter dat de sleutel goed beheerd dient te worden om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de kluis. Een dubbelbaard sleutelslot is een veilige manier om de brandkast te vergrendelen.

De brandwerendheid van de brandkast

De brandwerendheid van brandkasten wordt weergegeven in het aantal minuten dat de binnentemperatuur van de kluis onder het kritieke punt blijft. Per kluis is de kritieke temperatuur 177°C voor papieren documenten of 52°C voor data media.

Een brandwerende kluis met dubbelbaard sleutelslot voordelig bestellen

Bij Outletkluizen koopt u een brandwerende kluis met een dubbelbaard sleutelslot tegen de scherpste prijs. Wij verzenden de bestelling gratis en u heeft 30 dagen bedenktijd. Heeft u nog vragen over brandkasten of over kluissloten? Neem gerust contact op met onze experts. Zij helpen u graag verder.