Outletkluizen bij RTL Experience

Outletkluizen is door RTL Lifestyle Expierence gekozen tot beste kluizenleverancier van Nederland. Naast het complete aanbod van kwalitatieve kluizen gaat Outletkluizen net een stapje verder. Naast een snelle levering kunt u ook kiezen om uw kluis te laten plaatsen en verankeren door één van onze professionals. Outletkluizen verkoopt allerlei type kluizen en brandkasten in verschillden groottes. Op deze manier vindt u altijd de beste kluis die bij u past.

In de afgelopen jaren is Outletkluizen diverse keren op televisie geweest. RTL Lifestyle Expierence heeft een stuk uitgezonden over de kluizen. In deze video kunt u Rob van Deursen van Outletkluizen zien in gesprek met presentator Jeroen Smits.
Zoals in de uitzending aan bod komt is het van essentieel belang om u goed te laten voorlichten. Er zit namelijk een groot verschil tussen kluizen die bescherming bieden tegen inbraak en brand, maar zo zijn er ook kluizen specifike geschikt voor het afromen van daggeld of wapenkluizen voor opbergen van geweren en handvuurwapens.
 


Kluizen in de uitzending van RTL Lifestyle Experience

De visie van RTL bevestigd de kwaliteit van de service van Outletkluizen. Deze visie luidt als volgt:

“De doelstelling van RTL Nederland is het optimaal bedienen van onze kijkers en gebruikers van interactieve media en adverteerders door het aanbieden van hoogwaardige en onderscheidende programmering en services.”

Op zoek naar een kluis voor thuis of zakelijk gebruik? Laat u adviseren door de experts van Outletkluizen. U vind altijd een geschikte kluis bij Outletkluizen.


Categorieën: Bestellen & Levering Contact Klantenservice