Kluizen met cilinderslot

Kluizen met een cilinderslot bieden basis bescherming, maar geen uitgebreide weerstand tegen aanvallen met gereedschap. Bij Outletkluizen.nl koopt u kluis met een cilinderslot tegen de scherpste prijs. Gratis verzonden & 30 dagen bedenktijd.

Van laag naar hoog sorteren

6 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

6 items

per pagina

Verschillende typen kluizen met een cilinderslot

In ons assortiment met scherp geprijsde kluizen vindt u verschillende soorten kluizen die vergrendeld worden met een cilinderslot. Zo hebben wij compacte kluisjes voor op kantoor of voor in huis, maar ook kleine kluisjes die geschikt zijn voor in de auto of in de caravan. De kluizen worden standaard met twee sleutels geleverd zodat u een reserve heeft. U kunt de sleutels natuurlijk ook zelf bij laten maken als u meerdere exemplaren nodig heeft.

Als u op zoek bent naar een volwaardig inbraakwerende kluis dan raden wij aan om te kiezen voor een dubbelbaard sleutelslot in plaats van een cilinderslot. Een dubbelbaard sleutelslot biedt betere weerstand tegen aanvallen waardoor de kluis lastiger open te breken is dan een cilinderslot.

Een kluis met cilinderslot tegen de scherpste prijs kopen bij Outletkluizen.nl

Heeft u nog vragen over een specifieke kluis of over welke kluis het beste bij uw situatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze experts helpen u graag verder.