Kluizen met digitaal codeslot

Een kluis met een digitaal codeslot (ook wel cijferslot) is gemakkelijk in gebruik en er hoeft geen sleutel beheerd te worden. Het digitale codeslot wordt ontgrendeld middels een 4-cijferige code die vrij instelbaar is. Afhankelijk van het model kluis zijn er meerdere codes instelbaar waardoor er meerdere mensen toegang kunnen krijgen tot de kluis.

Van laag naar hoog sorteren

161 items

per pagina
 1. Filex SE-3 kopen? | Outletkluizen.nl
  Filex SB-3 privékluis
   
  Normale prijs 109,00 Aanbiedingsprijs 99,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 2. De Raat ET 1
  De Raat ET 1
   
  Normale prijs 319,00 Aanbiedingsprijs 309,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 3. Lips Chubbsafes Air Laptop E kopen? | Outletkluizen.nl
  Lips Chubbsafes Air Laptop E
   
  Normale prijs 139,00 Aanbiedingsprijs 129,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 4. Filex SB-2 privékluis
  Filex SB-2 privékluis
   
  Normale prijs 99,00 Aanbiedingsprijs 89,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

161 items

per pagina

Voor- en nadelen van een digitaal codeslot

Een digitaal cijferslot wordt ook wel een kluis met een elektronisch cijferslot genoemd en is gemakkelijk te bedienen. Sommige kluizen bieden de mogelijkheid om het slot te blokkeren bij een bepaald aantal foutieve pogingen, een openingsvertraging in te stellen of zelfs het slot te koppelen aan een alarmsysteem. 

Het nadeel van een digitaal codeslot is dat de batterijen leeg kunnen raken. U dient de batterijen daarom tijdig te vervangen als de kluis dit aangeeft. Anders loopt u het risico dat de kluis niet meer geopend kan worden als de batterijen leeg zijn.

Kluis met elektronisch codeslot verankeren

Het is belangrijk dat iedere kluis verankerd wordt bij de installatie. Als de kluis los staat kan hij gemakkelijker opengebroken worden en is het zelfs mogelijk dat inbrekers de gehele kluis meenemen. Veranker de kluis daarom altijd met het speciaal meegeleverde verankeringsmateriaal. In ons artikel over het verankeren van een kluis leest u daar meer over.