Kluis met fingerprint slot

Het wordt steeds gewoner om apparaten te ontgrendelen middels een vingerafdruk of een gezicht scan. Ook kluizen zijn uit te rusten met biometrische sloten. In de categorie kluizen met fingerprint slot vindt u een klein aanbod. Deze kluizen worden gratis op locatie geleverd en u bestelt ze tegen de laagste prijs.

Van laag naar hoog sorteren

4 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

4 items

per pagina

De veiligheid van kluizen met een biometrisch fingerprint slot

Kluizen met een biometrisch slot zijn zeer veilig omdat alleen de personen die door de beheerder zijn toegevoegd toegang hebben tot de kluis. Er hoeft geen sleutel of een code beheerd te worden waardoor die niet kwijt kunnen raken of vergeten kunnen worden.

Vooral voor zakelijk gebruik is een archiefkast met een fingerprint slot de ideale oplossing. Hier hebben vaak meerdere mensen toegang nodig tot de kluis.

Brandwerende archiefkasten met fingerprint slot

De meeste kluizen in deze categorie zijn voorzien van dikke deuren die gedurende 30 minuten brandwerendheid bieden. Hierom zijn ze zeer geschikt voor het veilig opbergen van papieren bedrijfsarchieven en andere waardepapieren. Daarnaast kunnen er natuurlijk allerlei verschillende waardevolle eigendommen in de archiefkasten met fingerprint slot worden opgeborgen.

Advies over kluizen met een biometrisch fingerprint slot

Heeft u vragen over het gebruik van een kluis met een vingerafdrukslot? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons team bestaat uit ervaren kluisexperts die u graag verder helpen met uw zoektocht naar een geschikte kluis.