Hotelkluizen

Hotelkluizen danken hun naam aan het compacte formaat dat ze zeer geschikt maakt voor toepassing in hotelkamers, hostels en vakantiewoningen. Een hotelkluis laat zich makkelijk wegwerken in het meubilair en biedt voldoende bergruimte voor de eigendommen van een reiziger zoals een laptop, camera, sieraden en belangrijke papieren. De kluizen worden geleverd met een gemakkelijk programmeerbaar elektronisch codeslot en een noodsleutel. 

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
12 items
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
12 items

Het kiezen van de juiste hotelkluis

Een hotelkluis is een goede extra voorziening voor uw gasten om waardevolle eigendommen zoals paspoorten, sieraden en apparatuur veilig op te bergen als ze niet op de kamer zijn. Een kleine hotelkluis wordt ook wel een meubelkluis genoemd, omdat ze doorgaans worden weggewerkt in het meubilair van de hotelkamer. Een hotelkluis hoeft uiteraard niet specifiek in een hotel gebruikt te worden. Dit type kluis is namelijk ook uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld vakantiewoningen, hostels of een bed & breakfast.

Heeft u de ruimte om een wat bredere kluis te plaatsen, dan adviseren wij om te kiezen voor een breder model hotelkluis geschikt voor laptops. Tegenwoordig heeft bijna elke reiziger deze bij zich, maar het komt maar al te vaak voor dat deze niet in de kluis passen. De Safety First Hotel Safe Laptop 200 heeft een inwendige afmeting van 42,6 cm en biedt hiermee voldoende ruimte voor laptops van 15 tot 17 inch.

Zoekt u simpelweg een kleine kluis die gemakkelijk is weg te werken of met een sleutelslot? Bekijk dan ook eens ons assortiment meubelkluizen.

Gemakkelijk instelbaar elektronisch codeslot

Hotelkluisjes worden standaard geleverd met een elektronisch codeslot en een noodsleutel. Het codeslot is zeer gebruikersvriendelijk en kan gemakkelijk worden ingesteld door iedere nieuwe gebruiker als de kluisdeur open staat. De gebruiker kiest in enkele stappen zelf de PIN code voor de kluis voor de duur van zijn verblijf. Een noodsleutel wordt meegeleverd zodat de kluis in geval van buitensluiting altijd nog door u of het hotelpersoneel kan worden geopend.

Verankeren van een hotelkluis

Een hotelkluis kan worden verankerd via verankeringsgaten in de bodem of achterwand tegem een vloer of muur. De verankeringsmogelijkheden verschillen per type hotelkluis en locatie. Als de kluis in een meubel wordt geplaatst adviseren wij om er voor te zorgen dat de kluis rechtstreeks tegen de wand wordt geplaatst en verankerd. Daarnaast is het te adviseren om de kluis te verlijmen aan de kast waar hij in staat. Zo kunnen kwaad willenden de kluis niet laten 'stuiteren' om te proberen het slot te manipuleren.

Heeft u een project waarbij u grotere aantallen hotelkluizen wilt plaatsen? Outletkluizen biedt ook installatieservice aan bij de projecten om de volledige installatie soepel en professioneel te laten verlopen.

Advies nodig?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze of wenst u persoonlijk advies op maat? Neem gerust contact met ons op. Bestel uw hotelkluisjes voordelig bij Outletkluizen. Heeft u grotere aantallen nodig? Neem ook dan contact met ons op voor een offerte.