Kluizen met dubbelbaard sleutelslot

Een kluis met een dubbelbaard sleutelslot is zeer veilig en relatief goedkoop. Het speciale sleutelmechanisme zorgt ervoor dat de vergrendeling aan de hoge veiligheidseisen voldoet. Het nadeel is dat de sleutels goed beheerd moeten worden maar het voordeel is dat er geen batterijen geplaatst hoeven te worden. Bij Outletkluizen bestelt u een veilige kluis met dubbelbaard sleutelslot tegen de voordeligste prijs.

Van laag naar hoog sorteren

305 items

per pagina
 1. De Raat PT1
  ... info laden
  Normale prijs 219,00 Aanbiedingsprijs 209,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 2. De Raat PT0
  ... info laden
  Normale prijs 169,00 Aanbiedingsprijs 149,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 3. De Raat PT 8
  ... info laden
  Normale prijs 599,00 Aanbiedingsprijs 539,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 4. De Raat DRS Combi-Fire 1K Security Safe | Outletkluizen
  ... info laden
  Normale prijs 499,00 Aanbiedingsprijs 409,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

305 items

per pagina

Waarom een dubbelbaard sleutelslot?

In principe kan iedere kluis worden voorzien van een dubbelbaard sleutelslot. Zo zijn er muurkluizen, vrijstaande kluizen en afstortkluizen die worden vergrendeld middels een dubbelbaard sleutelslot. Het voordeel van een dubbelbaard sleutelslot is dat dit type slot relatief goedkoop is in aanschaf en dat hij gemakkelijk te bedienen is. Een punt van aandacht is dat de sleutel van de kluis goed beheerd dient te worden om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de kluis.

Een kluis met een dubbelbaard sleutelslot kopen

Bij Outletkluizen hebben wij een groot assortiment kluizen met een dubbelbaard sleutelslot. Om uw selectie te verfijnen kunt u gebruikmaken van de filtering waarbij u op de verschillende eigenschappen van de kluizen kunt filteren. Heeft u een geschikte kluis gevonden? Bestel hem dan tegen de scherpste prijs bij Outletkluizen.nl. Gratis geleverd en 30 dagen bedenktijd.