Kruse Code 70 PLUS sleutelbuis
0

Kruse Code 70 PLUS sleutelbuis

0

Extra robuuste sleutelkluis van Kruse uitgevoerd in RVS met een mechanische numerieke codevergrendeling. Het 4-cijferige codeslot is uitgerust met een speciale functie zodat de ingestelde code bij elke openingsslag automatisch verdraaid en op 0-0-0-0 staat. Zo hoeft u nooit meer de code te verdraaien. Deze sleutelbuis van 70mm is een uitstekende beveiliging voor het opbergen van noodsleutels.

... info laden
Bezorgopties info
Kenmerken
  • Biedt bescherming tegen diefstal en inbraak
  • Afmeting uitwendig: rond 70 x 180 mm (diam. X D)
  • Gewicht in KG: 1,5
  • Kleur: rvs
  • Dient bouwkundig in de muur te worden verankerd
 
 
Omschrijving

Met behulp van de Kruse PZ code sleutelbuis bergt u sleutels van uw pand veilig op in de gevel van het pand. De Kruse sleutelbuis zorgt ervoor dat er altijd een sleutel op locatie aanwezig is om het pand te kunnen betreden. Deze uitvoering is extra groot en inclusief extra beveiligingsfuncties om manipulatie te voorkomen. De sleutelbuis heeft een handige opening met een uitklapbare handgreep.

Met de extra functie wordt de ingestelde code bij elke openingsslag automatisch verdraaid en op 0-0-0-0 gedraaid wordt, waardoor de ingestelde code niet meer is af te lezen. Deze sleutelbuis biedt ruimte voor  sleutels met een maximale lengte van 100mm.

De Kruse PZ code sleutelbuis installeren en vergrendelen

Doordat de sleutelbuis vergrendeld wordt met een combinatieslot is het voor meerdere mensen mogelijk om toegang te krijgen tot de sleutels. Er hoeft dus geen persoon meer te worden aangewezen die de sleutels moet beheren. De code van de Kruse PZ sleutelkluis kunt u zelf bepalen.

Accessoires

Om uw sleutelbuis netjes af te werken kunt u kiezen voor een rozet. Hiermee worden ook de naden tussen de muur en de sleutelbuis afgedekt. Deze rozet is ook verkrijgbaar met een afdekklep, hiermee voorkomt u het indringen van stof en vuil. Wilt u de sleutelbuis optimaal beveiligen? Kies dan voor een anti-vandalisme rozet. Dit is een zwaar uitgevoerde rozet met afdekklep welke wordt geopend met een speciale magneetsleutel. 

 
Specificaties
Artikelnummer
535300
EAN code
8719689101961
Merk
Kruse
Type product
Sleutelbuis (buiten)
Model
PZ-C70 PLUS
Slot
Mechanisch cijferslot
Sleutelhaken
8
Geschikt voor
Geschikt voor binnen én buiten
Afmeting uitwendig (HxBxD)
rond 73 x 173 mm (diam. X D)
Binnenafmetingen (HxBxD)
rond 70 x 100 mm
Gewicht (kg)
2
Kleur
RVS
 
Vraag en Antwoord
Stel uw vraag over Kruse Code 70 PLUS
 
 
 
 
Alternatieven