Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis (excl. cilinderslot)

Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis (excl. cilinderslot)

0

De Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis met sleutelbewaking is ideaal voor het veilig opbergen van uw (nood)sleutels. Deze stevige sleutelkluis, vervaardigd uit roestvrij staal, bevat zowel een mechanisch als elektromechanisch slot en is speciaal ontworpen voor wandmontage. Het cilinderhuis, met extra boorbescherming, is gereed voor een 5-polige profielcilinder (30 mm) en beschikt over een 8-voudig instelbare vergrendelingshendel.

... info laden
Bezorgopties info
Kenmerken
  • Biedt bescherming tegen diefstal en inbraak
  • Afmeting uitwendig: rond 38 x 235 mm (diam. X D)
  • Gewicht in KG: 1,5
  • Kleur: rvs
  • Dient bouwkundig in de muur te worden verankerd
 
 
Omschrijving

De Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis met sleutelbewaking biedt optimale veiligheid voor het bewaren van uw (nood)sleutels. Vervaardigd uit roestvrij staal, combineert deze stevige sleutelkluis zowel een mechanisch als elektromechanisch slot en is speciaal ontworpen voor wandmontage. Het cilinderhuis, met extra boorbescherming, is geschikt voor een 5-polige profielcilinder (30 mm) met een 8-voudig instelbare vergrendelingshendel.

Elektronische bescherming

Door nauwkeurige positionering wordt de status van de objecttoets gedetecteerd. De objecttoets kan alleen worden verwijderd als de juiste individuele kluissleutel de sluitcilinder ontgrendelt en tegelijkertijd de elektrische opener elektrisch vrijgeeft.

Het elektromechanische deel kan ontgrendeld worden via verschillende communicatieapparaten, zoals schakelaars, elektronische sloten of externe ontgrendeling. Dankzij de combinatie van mechanische en elektromechanische vergrendelingsmechanismen kan de objecttoets enkel worden verwijderd wanneer zowel de veilige sleutel als de elektrische ontgrendeling samen worden gebruikt.

Meldingen naar alarmcentrale

Deze sleutelbuis kan worden geïntegreerd in het alarmsysteem, waarbij elke opening een melding naar de alarmcentrale stuurt. Het object wordt bewaakt via een leescontact, waardoor extra veiligheid wordt gegarandeerd.

Diverse toepassingen

De sleutelbuis is geschikt voor sleutels tot 100 mm lengte. Met zijn stevige kenmerken en gebruiksvriendelijkheid is deze sleutelbuis perfect voor gebouwbeheer en noodsituaties. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om binnenshuis contant geld of kleine waardevolle spullen op te bergen.

Extra mogelijkheden

Bij installatie van de sleutelbuis blijft er altijd een kleine ruimte rondom de buis over. Om alles netjes af te werken, wordt een rozet aanbevolen. Er is keuze uit een standaard rozet, een rozet met afdekkap of een speciale anti-vandalisme rozet met afdekkap.

 
Specificaties
Artikelnummer
535060
Merk
Kruse
Type product
Sleutelbuis (buiten)
Model
PZ Plus 12V
Slot
Cilinderslot
Sleutelhaken
1
Geschikt voor
Geschikt voor binnen én buiten
Afmeting uitwendig (HxBxD)
rond 56 x 235 mm (diam. x diepte)
Binnenafmetingen (HxBxD)
rond 51 x 100 mm (diam. x diepte)
Gewicht (kg)
2
Kleur
RVS
 
Vraag en Antwoord
Stel uw vraag over Kruse PZ Plus 12V sleutelbuis
 
 
 
 
Alternatieven
Kruse Code Sleutelbuis 51 mm
Kruse Code Sleutelbuis 51 mm
0
Regular Price 154,00 Special Price 139,00
Kruse PZ Sleutelbuis 70 mm
Kruse PZ Sleutelbuis 70 mm
0
209,00
Kruse PZ ARS Sleutelbuis
Kruse PZ ARS Sleutelbuis
0
199,00
Kruse Code 70 SKG**
Kruse Code 70 SKG**
0
279,00
Kruse PZ Sleutelbuis Light-22
Kruse PZ Sleutelbuis Light-22
0
219,00