Mobeye CM2000 CM-Guard GSM Alarmmodule
0

Mobeye CM2000 CM-Guard GSM Alarmmodule

0
... info laden
Regular Price 159,00 Special Price 139,00
(toon excl. BTW)
Kenmerken
  • Eenvoudige GSM alarmeringsmodule voor het bewaken van sensoren, signalen en het doorgeven van alarmsituaties
  • Zeer laag stroomverbruik en werkt minimaal 1 jaar op batterijen
  • Indien aangesloten op externe voeding (optioneel leverbaar) dan functioneert de CM2000 ook als stroombewaker
  • Op 2 ingangen kunnen 2 externe detectoren worden aangesloten. Via een sms bericht kan eenvoudig de ingang worden ingesteld als "Normally Open" (NO) of "Normally Closed" (NC)
  • Bij alarmering wordt er via GSM module een sms bericht gestuurd
  • Er kan worden doorgeschakeld naar maximaal 5 telefoonnummers Indien een ontvanger de oproep 'bevestigt' via een toets, belt de unit de andere nummers niet meer
  • Tijdschema's zijn mogelijk voor in- en uitschakelen, alarmvertragingstijden, inactieve tijd na een alarmering, instelbare frequentie voor herhaling van een alarm, testmeldingen, etc.
  • Te gebruiken als stand-alone of in Mobeye Internet Portal. De internet portal biedt extra opties zoals programmering op afstand via internet
  • SIM kaart te voorzien van willekeurige provider (ook prepaid mogelijk)
 
 
Omschrijving

Meten en melden met GSM alarmmodule Mobeye CM Guard CM2000

De Mobeye CM-Guard is de GSM meet- en bewakingsmelder voor bewaking van iedere technische installatie. De unit kan volledig op batterijen werken, of via externe voeding. Op eenvoudige wijze kunnen sensoren en contacten op de ingangen worden aangesloten. De Mobeye CM-Guard alarmeert (maximaal) vijf nummers met een SMS en/of oproep via de ingebouwde GSM module. Een ‘bevestiging’ door de ontvanger zorgt ervoor dat de overige contactpersonen niet meer gebeld worden. De Mobeye CM-Guard werkt langer dan een jaar op een set batterijen. Bij lage batterijspanning verstuurt de CM-Guard een SMS. Bij gebruik van een externe stroombron (12 VDC of netstroom), stuurt hij ook ‘stroomuitval’ meldingen; vaak is dit een eerste indicatie dat er ter plekke iets mis is.

Mobeye CM-Guard, universele GSM melder

Iedere potentiaalvrije sensor kan worden aangesloten. De CM-Guard heeft diverse instellingsmogelijkheden, zoals keuze voor SMS en/of oproep, automatische in- en uitschakeltijden, vrije alarmteksten per ingang, alarmvertragingen, testmeldingen, etc. Batterijen worden meegeleverd. De CM-Guard heeft alleen nog een simkaart nodig, van een willekeurige provider.

Mobeye Internet Portal & SIM service

De Mobeye CM2000 kan, met een reguliere SIM-kaart, ‘stand-alone’ worden ingezet. Optioneel is de aansluiting op de Mobeye Internet Portal met de Mobeye SIM kaart. Dit biedt de gebruiker extra mogelijkheden. De portal maakt onderscheid tussen alarmberichten en technische meldingen. De contactpersonen krijgen berichten per oproep, SMS en/of e-mail. De ‘keep-alive’-monitor biedt extra zekerheid door het bewaken van testmeldingen. Indien de testmelding niet tijdig is verstuurd, ontvangen de (technische) contactpersonen een waarschuwingsmelding vanuit de portal.

 
Specificaties
Artikelnummer
CM2000
EAN code
8717953027214
Merk
Mobeye
Type product
Alarmsysteem
Model
CM200
Kleur
Zwart / Lichtgrijs
Afmeting uitwendig (HxBxD)
30 x 60 x 80 mm
 
Vraag en Antwoord
Stel uw vraag over Mobeye CM2000 CM-Guard GSM Alarmmodule