Filter

Producten 41-60 van 104

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sistec SK 126 elo sleutelkluis
  Sistec SK 126 elo sleutelkluis
   
  1.126,10 incl. BTW
 2. Sistec SK 68 elo sleutelkluis
  Sistec SK 68 elo sleutelkluis
   
  868,05 incl. BTW
 3. Sistec SK 34 elo sleutelkluis
  Sistec SK 34 elo sleutelkluis
   
  713,78 incl. BTW
 4. Salvus Monza 200 elo sleutelkluis kopen? | Outletkluizen
  Salvus Monza 200 elo sleutelkluis
   
  846,46 incl. BTW
 5. Salvus Monza 200 sleutelkluis kopen? | Outletkluizen
  Salvus Monza 200 sleutelkluis
   
  754,92 incl. BTW
 6. Sistec SK 68 sleutelkluis kopen? | Outletkluizen
  Sistec SK 68 sleutelkluis
   
  581,10 incl. BTW
 7. MasterLock 5425EURD
  MasterLock 5425EURD
   
  54,95 Vanaf 45,00 incl. BTW
 8. SafetyFirst RVS Sleutelkluis PLUS
  SafetyFirst RVS Sleutelkluis PLUS
   
  489,00 incl. BTW
 9. Phoenix KC0503E sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0503E sleutelkast
   
  749,00 incl. BTW
 10. Phoenix KC0502K sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0502K sleutelkast
   
  339,00 incl. BTW
 11. Phoenix KC0502E sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0502E sleutelkast
   
  499,00 incl. BTW
 12. Phoenix KC0501K sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0501K sleutelkast
   
  259,00 incl. BTW
 13. Phoenix KC0501E sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0501E sleutelkast
   
  409,00 incl. BTW
 14. Phoenix KC0403E sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0403E sleutelkast
   
  499,00 incl. BTW
 15. Phoenix KC0402E sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0402E sleutelkast
   
  439,00 incl. BTW
 16. Phoenix KC0401K (sleutelslot) kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0401K (sleutelslot)
   
  249,00 incl. BTW
 17. Phoenix KC0401E sleutelkast voor 30 sleutels | KluisStore.nl
  Phoenix KC0401E sleutelkast
   
  395,00 incl. BTW
 18. Phoenix KC0303K sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0303K sleutelkast
   
  539,00 incl. BTW
 19. Phoenix KC0303E sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0303E sleutelkast
   
  689,00 incl. BTW
 20. Phoenix KC0302M sleutelkast kopen? | Outletkluizen
  Phoenix KC0302M sleutelkast
   
  599,00 incl. BTW
Filter

Producten 41-60 van 104

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het kiezen van de juiste sleutelkluis

Er zijn veel verschillende soorten sleutelkluizen en -kastjes. Hieronder vindt u een overzicht van de sleutelkluizen die door ons worden aangeboden met daarbij het primaire doel waarvoor ze gebruikt worden:

 • Garage (auto)sleutelkluizen worden gebruikt voor het veilig opbergen van autosleutels en kentekenbewijzen. Een garage sleutelkluis moet aan de eisen van RDW en de Bovag voldoen. De meeste producten voldoen hier aan en dit wordt aangegeven door een kenmerk bij de productspecificaties. Garagebedrijven zijn een populair doelwit van inbraken. Niet alleen zijn in het bedrijfspand de sleutels van voertuigen aanwezig, ook kentekenbewijzen zijn een goede vangst voor dieven. De garagekluizen bieden gecertificeerde inbraakwerendheid en bieden naast sleutelpanelen ook een apart afsluitbaar compartiment voor kentekenbewijzen.
 • Sleutelkasten worden gebruikt voor het veilig organiseren en opbergen van een of meerdere sleutels voor gebruik binnen. In veel bedrijfspanden zijn tientallen sleutels in omloop voor kamers, kasten, apparaten en meer. Een centrale sleutelbeheer oplossing biedt hier vaak voldoende uitkomst om de in en uitgave van sleutels te kunnnen managen waarbij alleen de bevoegde personen toegang hebben. Dit type sleutelkast biedt voldoende ruimte voor het opbergen van tot 100 sleutels. Omdat de kast zich binnen bevindt in een pand dat als het goed is al beveiligd is, is de inbraakwerendheid van deze sleutelkastjes over het algemeen licht.
 • Sleutelkluisjes voor buiten worden veel gebruikt voor het toegang verschaffen tot een woning of vakantiehuis. Deze sleutelkluisjes bieden over het algemeen slechts plek voor enkele losse sleutels. Dit soort sleutelkastjes met code worden ook veel toegepast in de thuiszorg.

De keuze van een sleutelkluis hangt af van het aantal sleutels dat u wilt opbergen en beheren. Als u veel sleutels wilt opbergen krijgt een grote sleutelkluis de voorkeur. Er kan ook voor een speciale grote sleutelkluis gekozen worden waar een kleine opening in zit om sleutels in af te storten. Daarnaast is het van groot belang om het risico in te schatten om een goede keuze qua inbraakwerendheid te maken. 

Toepassing van een sleutelkluisje

Een sleutelkluisje op de gevel monteren is een veelgebruikte oplossing om één of enkele sleutels beschikbaar te maken voor thuiszorgpersoneel of mantelzorgers. Helaas zijn er ook gevallen bekend waarbij deze sleutelkluisjes onvoldoende bescherming blijken te bieden tegen inbrekers. Ongecertificeerde sleutelkluisjes zijn simpelweg geen onverwoestbare kluizen. 

Overweegt u een sleutelkluisje op de gevel te hangen? Houdt dan rekening met de volgende punten:

 • Kies voor een gecertificeerde sleutelkluis - In ons assortiment hebben wij de Puck Keysafe met SKG** certificering en de Kidde Supra P500. Deze laatste is in Nederland nog onder beoordeling, maar in Engeland al reeds op de lijst van politie gekeurde sleutelkluizen geplaatst. 
 • Veranker de sleutelkluis met degelijke keilbouten - Meegeleverde pluggen zijn niet altijd toereikend. Vervang ondeugdelijk materiaal voor stevige keilbouten.
 • Hang de sleutelkluis indien mogelijk uit het zicht - Monteer de sleutelkluis op een onopvallende plek of bij de achterdeur. 
 • Zorg voor een goed verlichte deur - Maak gebruik van een lamp met bewegingsensor bij de deur om inbrekers af te schrikken en er voor te zorgen dat er zicht vanaf de weg of de buren is.

Sleutelkasten en -kluizen voor binnen

Voor het beheren en veilig opbergen van grotere hoeveelheden sleutels zijn er ruimere keuzemogelijkheden. U kunt kiezen voor een sleutelkast welke met name bedoeld is voor het beheren van inpandige sleutels. Deze kasten bieden een basis bescherming tegen diefstal, maar zijn meestal niet gecertificeerd. Deze sleutelkasten zijn bedoeld voor centraal sleutelbeheer. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat de sleutelkast zelf in een goed beschermde omgeving wordt geplaatst. 

Dan zijn er ook nog de gecertificeerde sleutelkluizen voor gebruik bij sleutels met een hoge waarde. Deze kluizen worden veel gebruikt bij bijvoorbeeld autobedrijven voor het opbergen van autosleutels. Deze garagekluizen herkend u aan de indicatie waardeberging die wordt afgegeven op basis van het certificaat. Kiest u voor een kluis met een EN 14450 certificaat dan bent u verzekerd van een geteste weerstand tegen aanvallen. Deze kluizen bieden voldoende weerstand tegen inbrekers met licht gereedschap.

Het verankeren van een sleutelkluis

Ongeacht welk type sleutelkluis u kiest, zorg er voor dat u de kluis altijd degelijk verankerd met stevige keilbouten. Bij een sleutelkluisje verankert u deze in de gevel. Bij de grotere kluizen en kasten voor binnen gebruik is het advies deze altijd te verankeren in een betonnen muur of vloer voor maximale bescherming. 

Kluizen tot 1000kg dienen altijd verankerd te worden.

Advies nodig?

Wij helpen u graag de beste sleutelkluis uit te zoeken voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Sleutelkluizen

Sleutelkluizen en kastjes zijn een veel gebruikte oplossing voor het beheren van sleutels. Van een enkele sleutel tot ruim 400 sleutels. In ons assortiment sleutelkluizen en sleutelkasten vindt u de geschikte kluis voor elke situatie. Wij maken onderscheid in sleutelkluisjes voor buiten gebruik, sleutelkluizen voor binnen gebruik en sleutelkasten voor sleutelbeheer oplossingen.