Sleutelkluizen met een bluetooth slot

Een sleutelkluisje met een bluetooth slot wordt vergrendeld en ontgrendeld middels een app op uw smartphone. Als u uw smartphone niet bij de hand heeft kunt u het kluisje openen middels een toegangscode. Een sleutelkastje met slimme bluetooth vergrendeling bestel je gemakkelijk tegen de voordeligste prijs bij Outletkluizen.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De voordelen van een sleutelkluis met een bluetooth slot

Aan het kiezen voor een sleutelkluisje met een bluetooth zitten veel voordelen. Een groot voordeel is onder andere dat zorgverleners gemakkelijker toegang kunnen krijgen tot de woning middels hun smartphone app. Ze hoeven zo niet meerdere codes te onthouden van sleutelkluizen en dus ook niet op een briefje op te schrijven wat de veiligheid ervan verminderd.

Er kunnen via de app mensen worden toegevoegd die toegang kunnen krijgen tot de sleutelkluis. Indien er iemand met spoed naar binnen moet kan diegene dus middels de smartphone app toegang krijgen tot de woning.

Wat als u plotseling geen toegang heeft tot uw smartphone?

Hat kan netuurlijk voorkomen dat u onverhoopt geen toegang heeft tot uw smartphone. Bijvoorbeeld als deze leeg is of als hij kapot is. Ook dan kunt u de sleutelkluis gewoon openen. Hij is namelijk voorzien van een toetsenbord waarmee een toegangscode ingesteld kan worden. Daarmee kan de sleutelkluis ten alle tijden worden ontgrendeld, zonder dat er bluetooth aan te pas komt.

Een sleutelkastje met bluetooth slot bestellen

Een sleutelkastje met een slim bluetooth slot bestel je tegen de scherpste prijzen bij Outletkluzien.nl. Heeft u nog vragen over de werking van een bluetooth slot of over het bestelproces? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op met onze zeer vriendelijke klantenservice.