Sleutelkluizen met een cilinderslot

Sleutelkluizen met een cilinderslot zijn een goede oplossing voor het beheren van sleutels binnen een bedrijfspand. Cilindersloten bieden namelijk basis bescherming tegen gelegenheidsdieven. Bij Outletkluizen bestelt u een sleutelkluis met een cilinder sleutelslot met capaciteit voor 1 tot 600 sleutels.

Van laag naar hoog sorteren

7 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

7 items

per pagina

Toepassing van een sleutelkluis met een cilinderslot

Deze categorie sleutelkluizen bestaat voornamelijk uit exemplaren met ruimte voor grotere aantallen sleutels. Het gaat om sleutelkasten die geschikt zijn om sleutels en toegangspasjes centraal en overzichtelijk te beheren.

Deze sleutelkasten zijn uitgerust met een cilinderslot waardoor ze slechts beperkte inbraakwerendheid bieden. Ze zijn daarom enkel geschikt voor gebruik binnen het bedrijfspand. Idealiter in een afgesloten ruimte waar een alarmsysteem geïnstalleerd is. Hiermee maakt u de kans zo klein mogelijk dat de kluis wordt opengebroken.

Overzichtelijk sleutels beheren in een sleutelkast met cilinderslot

Een groot gedeelte van de sleutelkluizen in deze categorie is voorzien van uitklapbare borden met sleutelhaken en gekleurde labels. Hierdoor kunnen de sleutels zeer overzichtelijk worden opgeborgen en is het in een oogopslag duidelijk of alle sleutels aanwezig zijn of dat er sleutels missen.

Persoonlijk advies nodig of heeft u nog vragen?

Voor vragen en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze experts. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.