Sleutelkluizen met een digitaal codeslot

Sleutelkluizen die vergrendeld worden met een codeslot hebben het voordeel dat er geen sleutel beheerd hoeft te worden om de kluis te kunnen openen. Ons assortiment sleutelkluizen met een codeslot bestaat uit verschillende formaten en soorten kluizen. Je favoriete sleutelkluis bestel je tegen de aller scherpste prijs bij Outletkluizen.nl.

Van laag naar hoog sorteren

35 items

Pagina
per pagina
  1. Salvus SK-56 E  kopen? | Outletkluizen
     
    Normale prijs 862,91 Aanbiedingsprijs 838,23 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

35 items

Pagina
per pagina

Waarom een sleutelkluis met een codeslot bestellen

Het doel van een sleutelkluis is om één of meerdere sleutels veilig op te bergen in een afgesloten kastje. Het is daarbij niet wenselijk om alsnog een sleutel te moeten beheren als alle sleutels in het kluisje zijn opgeborgen. Door te kiezen voor een exemplaar dat vergrendeld wordt met een digitaal cijferslot hoeft u geen sleutel te beheren en loopt u daarbij ook geen risico om de sleutel kwijt te raken. Bovendien kan er op deze manier aan meerdere mensen toegang verleend worde aan de sleutelkluis.

Verschillende soorten sleutelkasten met een codeslot

Bij Outletkluizen kunt u terecht voor sleutelkluizen met plaats voor 10 tot wel 600 sleutels. De producten in deze categorie zijn daarmee vooral geschikt voor het opbergen van meerdere sleutels. Natuurlijk is het ook mogelijk om toegangspasjes in een sleutelkluis op te bergen. Dit is voor kantoren en zakelijke instellingen een handige toepassing

Heeft u nog vragen of heeft u persoonlijk advies nodig?

Weet u niet helemaal zeker welke sleutelkast met een codeslot het beste bij uw situatie past? Ons team van experts staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem vrijblijvend contact met ons op.