Sleutelkluizen met een mechanisch cijferslot

Een sleutelkluis met een mechanisch cijferslot wordt ontgrendeld middels een code die wordt ingetoetst met een draaischijf, meerdere draaischijfjes of meerdere cijfertoetsen. Het voordeel is dat er geen batterijen leeg kunnen gaan en er geen sleutel beheerd hoeft te worden. Bij Outletkluizen.nl heeft u de keuze uit een ruim aanbod sleutelkluizen met mechanisch cijferslot.

Van laag naar hoog sorteren

13 items

per pagina
  1. Puck keysafe SKG ** sleutelkluis
     
    Normale prijs 259,00 Aanbiedingsprijs 169,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

13 items

per pagina

Verschillende soorten mechanische cijfersloten

Sleutelkastjes met een mechanisch cijferslot zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn namelijk drie verschillende soorten mechanische cijfersloten. Een mechanisch cijferslot met een draaischijf, sloten met cijfertoetsen en sloten met losse draaitoetsen. Afhankelijk van uw voorkeur kiest u een type dat volgens u het prettigst werkt en het veiligst is (alle varianten zijn even veilig).

Grote en kleine sleutelkluizen met een mechanisch cijferslot

Ook de vormen en uitvoering van de sleutelkluizen met een mechanisch cijferslot zijn erg verschillend. In ons assortiment vind u kleine kluisjes met plek voor enkele sleutels, sleutelkasten met plek voor tientallen tot honderden sleutels en ronde kluisjes zoals de Puck SKG** Keysafe die u in zijn geheel van de muur draait om toegang te krijgen tot de sleutels. Bedenk daarom van tevoren hoeveel sleutels u in de sleutelkluis op wilt gaan bergen.

Persoonlijk advies bij de aankoop van een sleutelkluis met een mechanisch cijferslot

Wilt u persoonlijk advies over sleutelkluizen of heeft u nog vragen over mechanische cijfersloten? Neem contact op met onze specialisten die u graag verder helpen. Bij Outletkluizen bestelt u altijd tegen de laagste prijs en wordt uw verzending gratis verzonden.