Sleutelkluizen met een netcodeslot (slot op afstand)

Sleutelkluisjes met een netcodeslot bieden de mogelijkheid om op afstand codes te genereren op basis van de dag, tijd en duur, en verstuurd deze middels SMS of e-mail. Bij Outletkluizen.nl bestelt u een sleutelkluis met netcodeslot gemakkelijk en snel tegen de scherpste prijs.

Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

2 producten

per pagina

Waarom kiezen voor een sleutelkluis met netcodeslot?

Een netcodeslot kan ook wel omschreven worden als een erg slim type slot. Er kunnen namelijk op afstand codes worden gegenereerd waarmee het elektronische codeslot ontgrendeld kan worden. De codes kunnen hiërarchisch worden gegenereerd of vrij ingesteld worden.

Hoe werkt een netcodeslot?

Zodra het slot online geconfigureerd en aangemeld is op het portaal kunnen er voor de korte termijn en langdurige termijn codes worden gegenereerd. Er kunnen codes voor enkele uren worden gegenereerd, maar ook voor geldigheid tot maximaal 1 jaar. Dit gebeurt zonder netwerk, wifi, bluetooth, app of andere verbinding. De codes worden namelijk gebaseerd op een algoritme dat wordt gestart na het aanmelden van het slot in het portaal.

Persoonlijk advies over de aankoop van een sleutelkluis met een netcodeslot

Is het u nog niet helemaal duidelijk hoe dit type slot werkt of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij geven graag antwoord op al uw vragen.