Sleutelkluizen met Politie Keurmerk Veilig Wonen

Sleutelkluizen met het politie keurmerk voldoen aan de eisen van het SKG-IKOB en zijn uitvoerig getest. Om het PKVW voor uw woning te behalen dienen ook sleutelkluizen aan de eisen te voldoen. Bij Outletkluizen.nl bestelt u goedgekeurde sleutelkluizen voordelig en gemakkelijk online.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen

Het PKVW-certificaat wordt uitgereikt aan woningen die volledig inbraakproef zijn. Dat houdt in dat alle deuren, ramen en andere toegangswegen zijn voorzien van gecertificeerd hang- en sluitwerk. Ook dienen buitendeuren verlicht te zijn, er moet zicht vanuit de hal op de voordeur zijn en iedere etage van de woning moet zijn voorzien van een rookmelder.

Hierbij dienen ook de sleutelkluisjes die gebruikt worden te voldoen aan de eisen van het politiekeurmerk. Een inspecteur die de woning beoordeeld voor het PKVW kan de woning afkeuren als enkel de sleutelkluis niet voldoet. Zorg er daarom voor dat de sleutelkluis voldoet aan de eisen.

Een PKVW geschikt sleutelkluisje kopen

Buiten het feit dat uw sleutelkluis moet voldoen aan de eisen van het PKVW als u uw woning laat keuren, is het voor de veiligheid raadzaam een gekeurd sleutelkluisje te kopen. Een niet-gecertificeerd exemplaar is namelijk binnen enkele ogenblikken open te breken met eenvoudig gereedschap. Kies daarom voor veilig en kies een PKVW goedgekeurde sleutelkluis.

PKVW sleutelkluisjes bestelt u tegen de scherpste prijs bij Outletkluizen.nl. Als u nog vragen heeft over sleutelkluisjes met een PKVW keurmerk kunt u contact opnemen met onze specialisten die u graag te woord staan.