Sleutelkluizen met SKG certificering

Sleutelkluizen zijn er in veel verschillende soorten en maten, maar ze zijn lang niet allemaal even veilig. De meeste exemplaren zijn in enkele seconden open te breken of in het geheel van de muur te verwijderen. Als u zeker wilt zijn van een stevige en veilige sleutelkluis, kiest u voor een exemplaar dat SKG gecertificeerd is. Bij Outletkluizen.nl bestelt u een gecertificeerde sleutelkluis tegen de scherpste prijs.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een SKG gecertificeerde sleutelkluis?

Sleutelkluisjes worden onafhankelijk getest door het SKG-IKOB op aanvallen van buitenaf. Daarbij wordt het kluisje gedurende verschillende periodes aan allerlei typen gereedschap blootgesteld die inbrekers met zich meedragen.

Indien het kluisje de aanvallen minstens 3 tot 5 minuten kan weerstaan krijgt hij het SKG keurmerk. 3 tot 5 minuten is voor inbrekers erg lang om bezig te zijn met een poging tot inbraak. Als het dermate lang duurt zullen zij het kluisje waarschijnlijk met rust laten en de locatie snel verlaten.

Het verankeren van een SKG gecertificeerde sleutelkluis

Een sleutelkluis met een SKG keurmerk is getest op de inbraakwerendheid. Om die inbraakwerendheid te waarborgen moet de sleutelkluis wél volgens de juiste manier aan de gevel verankerd worden. Met een SKG gecertificeerd exemplaar wordt altijd het juiste verankeringsmateriaal meegeleverd zodat u het kluisje deugdelijk kunt verankeren.

Persoonlijk advies op het gebied van SKG certificeringen

Komt u er niet uit of heeft u nog belangrijke vragen over SKG sleutelkluisjes? Onze experts staan voor u klaar om u verder te helpen met uw keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook voor grote orders kunt u bij Outletkluizen terecht.