Gratis verzending

Gratis verzending

Voor al onze kluizen en brandkasten geldt gratis verzending. De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt. Bij aanvullende diensten zoals plaatsen en verankeren zijn er wel bijkomende kosten en afhankelijk van de gekozen service. Indien u opties en accessoires meebesteld met uw kluis of brandkast dan zijn er ook geen verzendkosten. Voor losse opties en accessoires kunnen wel order- en verzendkosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op indien u een optie of accessoire wenst te bestellen.

Transport en levering

Voor het transport en levering van onze kluizen werken wij samen met verschillende logistiek partners, zoals Tranmission, DPD, UPS of eigen vervoer. De keuze voor de logistiek partner stemmen wij af met onze toeleveranciers. In veel gevallen is er ook een track en trace code beschikaar. Deze wordt automatisch per email toegestuurd.

Discrete aflevering

In sommige gevallen is een discrete levering gewenst. Aangezien niet iedere kluis discreet verpakt is, bieden wij de mogelijkheid om de kluis -tegen een kleine vergoeding- discreet te verpakken. 

De bestelauto's en vrachtwagens van al onze logistieke partners hebben geen enkele verwijziging naar Outletkluizen, kluizen, brandkasten of aanverwante. 

De aflevering geschiedt aan of achter de eerste sluiting, zonder enig verticaal transport.

Track & Trace

Bij een groot aantal leveringen is een track en trace code beschikbaar. Hiermee kunt u bij benadering zien hoe laat de zending verwacht geleverd te gaan worden. Een track en trace code is bij steeds meer leveringen beschikbaar zodat u de zending kunt volgen.