Autokluizen

De meeste autoinbraken worden gepleegd door gelegenheidsdieven die snel iets proberen te pakken. Een autokluis biedt bescherming tegen het snel wegnemen van uw kostbaarheden. Deze kluizen worden ook veel toegepast in caravans en campers.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 items
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
3 items

Mobiele autokluis voor auto's, campers en caravans

Als u op zoekt bent naar een compacte en mobiele oplossing geschikt voor gebruik in elke auto, uw camper of caravan, dan is een travelbox een goede oplossing. Een travelbox is een versterkte koffer met stalen constructie uitgerust met een staalkabel die te verankeren is aan uw bodemplaat of andere geschikte stevige oppervalkten in uw auto, camper of caravan. 

Het verankeren van de autokluis

De mobiele autokluizen zijn gemakkelijk uitneembaar en kunnen ook in huis of op kantoor simpel opnieuw elders verankerd worden. De autokluisjes zijn goed te verankeren middels slotbouten welke uw door de bodemplaat kunt vastschroeven. Een selectief aantal autokluizen kan worden vastgelegd in uw auto, caravan of camper met de meegeleverde staalkabel. 

Gecertificeerde autokluizen

Voor de hoogst mogelijk bescherming van uw eigendommen in de auto, kunt u het beste kiezen voor de Salvus VTK-1 autokluis. Deze kluis is door het KIWA SCM instituut voor autobeveiliging aanbevolen als geschikte autokluis. Met een 8 mm dikke stalen behuizing, verankeringsmogelijkheden en gemotoriseerd elektronische codeslot, biedt deze kluis de hoogst mogelijke bescherming.

Brandwerende bescherming

Een standaard autokluisje biedt alleen bescherming tegen diefstal. Zoekt u brandwerende bescherming bijvoorbeeld voor het geval van een ongeluk? Bekijk dan eens onze brandwerende boxen en koffers.

Hulp of advies?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!