Vragen over levertijd en voorraad

Wat is de levertijd

Bij ieder product staat de verwachtte levertijd vermeld. Nagenoeg alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar. Bij ieder product staat de te verwachtte levertijd vermeld. Dit is de tijd die door de logistieke dienstverlener nodig is om het product vanuit het magazijn bij u aan te leveren.

Per product staat vermeld wat de verwachtte levertermijn is. Deze informatie wordt meermaals per dag geupdate. Bij minimale voorraad en in een enkel geval kunnen bestellingen elkaar kruisen waardoor uw bestelling een langere levertijd heeft. Dit is helaas niet altijd te ondervangen. 

Ook kan het voorkomen dat het door u bestelde product niet op voorraad is. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij direct contact met u op voor een alternatief. Vanzelfsprekend kunt u ook uw bestelling annuleren. Reeds betaalde bedragen worden dan per omgaande terugbetaald.

Neem voor de actuele voorraad direct contact met ons op.

Actuele voorraad van onze producten

Omdat nagenoeg alle producten uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij uw bestelling direct uitleveren of binnen enkele werkdagen.

Bij ieder product wordt de voorraadstatus aangegeven. Bij een groot aantal producten wordt de levertijd informatie dagelijks geactualiseerd en vindt u tevens een indicatie van de te verwachten levertijd.

Wilt u zeker weten of een product direct uit voorraad leverbaar is? Neem contact met ons op en wij zullen de exacte voorraadpositie voor u nagaan.  

Mocht onverhoopt het door u bestelde product niet direct leverbaar zijn, dan streven wij ernaar om u binnen 24 uur hierover te informeren.

Ten eerste kunt u altijd de order kostenloos annuleren. Indien u reeds vooruit heeft betaald dan wordt vanzelfsprekend het bedrag direct gecrediteerd. Indien mogelijk stellen wij u een vergelijkbaar product voor dat wel direct uit voorraad leverbaar is. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om te wachten tot het product weer binnen is; wij houden u op de hoogte van de status van uw bestelling. De keuze is aan u!