Laptopbeveiliging

Uw laptop kan gevoelige informatie bevatten. Wij bieden diverse oplossingen aan om uw laptop, tablets en andere media apparaten veilig op te bergen en te beschermen tegen inbraak en diefstal. Afhankelijk van uw wensen kiest u voor een laptopkluis, een laptopkast, een laptop locker of laptop trolley. Bescherm uw laptop vandaag nog en kies voor optimale laptopbeveiliging! Kies vandaag nog voor de juiste laptopbescherming, uit voorraad geleverd en altijd scherp geprijsd!

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
33 items
 1. De Raat MLP 70
  ... info laden
  1.129,00
 2. De Raat WNL 110S
  ... info laden
  1.459,00
 3. De Raat WNL 210S
  ... info laden
  2.629,00
 4. Orgami LFW 10
  ... info laden
  1.419,00
 5. Orgami LFW 16
  ... info laden
  2.339,00
 6. Orgami LFW 30
  ... info laden
  3.249,00
 7. SafetyFirst City Laptop
  -25% / -€ 40,00
  ... info laden
  Regular Price 159,00 Special Price 119,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
33 items

Het kiezen van de juiste laptopbeveiliging

Met een groot aanbod aan verschillende kluizen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de verschillende beveiligingen die worden aangeboden. Hieronder vindt u een overzicht van de soorten laptopbeveiliging die door ons worden aangeboden met daarbij het primaire doel waarvoor ze gebruikt dienen te worden:

 • Laptopkluizen zijn bedoeld om een laptop, tablet en dergelijken veilig in op te bergen. Vaak wordt een laptopkluis ook gebruikt als hotelkluis. De laptopkluizen zijn groot genoeg om een 19 inch laptop in te passen.
 • Laptopkast is een zwaar beveiligde kast waarin u alle laptops van uw bedrijf veilig op kan bergen. Vaak zijn ze voorzien van een interne stroomvoorziening waardoor het mogelijk is om laptops op te laden in de kluis terwijl ze veilig opgeborgen zijn. De kasten hebben bovendien ventilatoren en ontluchtingsgaten om te voorkomen dat de kluizen te warm worden als een gevolg van de warmte producerende laptops.
 • Laptoplocker is een kast waarin meerdere laptops afzonderlijk kunnen worden opgeborgen. Op die manier kunnen meerdere gebruikers hun laptop opbergen zonder dat ze toegang hebben tot de andere laptops. Ieder opbergvak is voorzien van eigen stroomvoorziening en kan elk vak gepersonaliseerd worden door een naamkaartje.
 • Laptopkar is een verrijdbare kar waarin meerdere laptops tegelijkertijd in kunnen worden opgeborgen. De laptop karren zijn voorzien van interne stroomvoorzieningen in elk vak zodat de laptops kunnen worden opgeladen.

Keuzehulp

Als u een keuze heeft gemaakt tussen een van de bovenstaande categorieën, dan is het daarna belangrijk om te kijken naar de ruimte die u nodig heeft. De opbergcapaciteit wordt uitgedrukt in liters. Bij de product specificaties ziet u hoeveel laptops u in het specifieke product kan opbergen, en dit kan al tot bijvoorbeeld 16 laptops!

Brandwerendheid laptopbeveiliging

Belangrijk om te weten is dat alle producten in deze categorie geen bescherming bieden tegen brandwerendheid. Als u opzoek bent naar een kluis die ook bescherming biedt tegen brandschade, kijkt u dan eens naar de brandkasten of inbraakwerende en brandwerende kluizen.

Het kiezen van een type slot

Het is voor de meeste producten in deze categorie enkel mogelijk om voor een cilinderslot en een dubbelbaard sleutelslot te kiezen. Daarnaast is het bij de laptopkluizen ook mogelijk om voor een elektronisch slot te kiezen. Ieder slot heeft voordelen en nadelen en alle informatie hierover leest u in de sectie welk kluisslot.

Hulp of advies?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!