Laptopkar

Een laptopkar is een verrijdbare laptopkast die speciaal ontworpen is om meerdere laptops veilig op te bergen. De laptopkar wordt veel gebruikt in het onderwijs om laptops veilig op te bergen en gemakkelijk van en naar de lokalen te rijden. In elke laptopkar kan men laptops opbergen tot wel 17" met de bijpassende stroomvoorziening.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items
 1. De Raat WNL 110S
  ... info laden
  1.459,00
 2. De Raat WNL 210S
  ... info laden
  2.629,00
 3. Orgami LFW 10
  ... info laden
  1.419,00
 4. Orgami LFW 16
  ... info laden
  2.339,00
 5. Orgami LFW 30
  ... info laden
  3.249,00
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
13 items

Het kiezen van de juiste laptopkar

Wanneer u op zoek bent naar een laptopkar heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende opbergcapaciteiten. Wij hebben trolleys met opbergruimte voor 10 tot 30 laptops of tablets.

De laptopkarren met stroomvoorziening hebben een speciaal ingebouwen power-management systeem waardoor ze niet alleen veilig opgeborgen liggen, maar ook kunnen worden opgeladen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor scholen en bedrijven die werken met flexibele werplekken waar de laptops veel gebruikt worden.

Heeft u geen behoefte aan een mobiele oplossing, dan kunt u ook kiezen voor een laptop locker waarbij de gebruikers afzonderlijk toegang hebben tot een laptop of een of laptopkast als centraal uitgifte- en opslagpunt.

Hulp of advies?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!