Filter

Producten 1-20 van 136

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. De Raat PT1
  De Raat PT1
   
  209,00 incl. BTW
 2. De Raat PT0
  De Raat PT0
   
  159,00 incl. BTW
 3. Lips Chubbsafes Air 10E
  Lips Chubbsafes Air 10E
   
  99,00 incl. BTW
 4. Lips Chubbsafes Air 10K
  Lips Chubbsafes Air 10K
   
  79,00 incl. BTW
 5. Lips Chubbsafes Air 15K kopen? | Outletkluizen.nl
  Lips Chubbsafes Air 15K
   
  99,00 incl. BTW
 6. Lips Chubbsafes Air 15E kopen? | Outletkluizen.nl
  Lips Chubbsafes Air 15E
   
  119,00 incl. BTW
 7. De Raat ET 1
  De Raat ET 1
   
  319,00 incl. BTW
 8. De Raat ET0
  De Raat ET0
   
  269,00 incl. BTW
 9. Salvus Palermo 1 kopen? | Outletkluizen.nl
  Salvus Palermo 1
   
  Normale prijs 337,45 Aanbiedingsprijs 327,25 incl. BTW
 10. Lips Chubbsafes HomeSafe 10 KL • SecrutiyWebshop.com
  Lips Brandkasten HomeSafe 10 KL
   
  289,00 incl. BTW
 11. Lips Chubbsafes HomeSafe 35 KL • SecrutiyWebshop.com
  Lips Brandkasten HomeSafe 35 KL
   
  389,00 incl. BTW
 12. De Raat ET 2
  De Raat ET 2
   
  365,00 incl. BTW
 13. De Raat PT 2
  De Raat PT 2
   
  265,00 incl. BTW
 14. Salvus Palermo 1 elo kopen? | Outletkluizen.nl
  Salvus Palermo 1 elo
   
  Normale prijs 459,85 Aanbiedingsprijs 446,25 incl. BTW
 15. Yale Certified Laptop Safe kopen? | Outletkluizen.nl
  Yale Certified Laptop Safe
   
  259,95 incl. BTW
 16. De Raat PT 3
  De Raat PT 3
   
  345,00 incl. BTW
 17. Yale Certified Home Safe kopen? | Outletkluizen.nl
  Yale Certified Home Safe
   
  229,95 incl. BTW
 18. Lips Chubbsafes HomeSafe 50 KL • SecrutiyWebshop.com
  Lips Brandkasten HomeSafe 50 KL
   
  439,00 incl. BTW
 19. Salvus Palermo 3 elo kopen? | Outletkluizen.nl
  Salvus Palermo 3 elo
   
  Normale prijs 699,55 Aanbiedingsprijs 679,15 incl. BTW
 20. De Raat ET 3
  De Raat ET 3
   
  419,00 incl. BTW
Filter

Producten 1-20 van 136

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Het kiezen van de juiste kluis

Als u thuis uw kostbaarheden en waardevolle bezittingen veilig wilt opbergen, dan doet u er goed aan door een privékluis te kiezen. Een privékluis heeft verschillende benamingen zoals meubelkluis, thuiskluis of een kluis voor thuis maar ze betekenen allemaal hetzelfde. Met een groot assortiment aan privékluizen kan het lastig zijn om een keuze te maken. De keuze van kluis is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en welke eisen u er aan stelt. Er zijn echter ook wat basis vragen welke beantwoord dienen te worden voor het maken van de juiste keuze.

Zo is het allereerst belangrijk om de totale waarde wat u wilt opbergen, te berekenen. De totale waarde van contant geld en kostbaarheden is namelijk van belang voor de indicatie waardeberging van de kluis. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de beschikbare ruimte die u heeft om de kluis te plaatsen èn wat de gewenste opbergcapaciteit is van de kluis. 

Er zijn een aantal zeer populaire meubelkluizen die veel verkocht worden voor thuisgebruik. Dat zijn onder andere de Juwel 7203, Salvus Monza 1-elo, Sistec MT3 en de Yale Kantoorkluis YSM400.

Wat is inbraakwerend en hoe bepaal ik dit

Als u een kluis zoekt om uw contante geld en/of waardevolle bezittingen te beschermen tegen inbraak en diefstal, dan is het belangrijk om naar de inbraakwerendheid van een kluis te kijken. Dit wordt aangegeven met een indicatie waardeberging, een term die aangeeft  hoeveel contant geld de verzekering dekt wanneer dit in de kluis is opgeborgen. 

Er zijn verschillende normeringen voor inbraakwerendheid en deze worden in de sectie wat is inbraakwerend in detail uitgelegd. U herkent een inbraakwerende kluis aan (aluminium) typeplaatje in of achterop de kluis. Als de kluis geen typeplaatje heeft dan is deze niet gecertificeerd.

Wat is brandwerend en hoe bepaal ik dit

Als u op zoek bent naar een kluis die uw contanten en/of waardevolle bezittingen bescherming biedt tegen brand, dan is belangrijk om voor een brandwerende kluis te kiezen. De brandwerendheid van een kluis wordt uitgedrukt in minuten, namelijk 30, 60, 90 en 120 minuten. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen papieren documenten en digitale documenten en multimedia zoals bijvoorbeeld CD-roms, DVD's en hard drives. Let hier dus goed op als u een brandwerend kluis zoekt.

De meeste brandwerende kluizen zijn uitgebreid getest en gecertificeerd volgens stricte richtlijnen. Meer informatie over brandwerendheid en de verschillende testen vindt u in de sectie wat is brandwerend.

Tip: In uw zoektocht naar een brandwerende kluis zal u ongetwijfeld de norm DIN 4102 tegenkomen. Belangrijk om te weten is dat kluizen met deze norm niet test zijn en dus slechts een beperkte brandwering bieden!

Het kiezen van een kluisslot

Kluissloten zijn er in verschilllende uitvoeringen en dus is het belangrijk om te beslissen wat voor type slot uw voorkeur heeft. Voor een meubelkluis is het mogelijk om te kiezen voor een elektronisch slot en een dubbelbaard sleutelslot. Ook is er een mogelijkheid om een sleutelslot en elektronisch slot te combineren. Een elektronisch slot wordt door sommige mensen ook wel digitaal codeslot genoemd, maar dit is hetzelfde type slot.

De keuze voor een kluisslot hangt voornamelijk af van uw eisen en wensen. Ieder slot heeft voordelen maar ook nadelen. Zo is een sleutelslot bijvoorbeeld goedkoop in aanschaf, maar een nadeel is echter dat de sleutel ook echt goed beheert moet worden. De sleutel verliezen is niet mogelijk als u kiest voor een elektronisch slot, maar deze zijn duurder en bovendien komen bedieningsfouten vaker voor. Alle informatie over kluissloten en de voordelen en nadelen leest u in de sectie welk kluisslot.

Het verankeren van de kluis

Een ander belangrijk criterium om rekening te houden is de verankering van de kluis. Een inbraakwerende kluis dient vaak verankerd te worden om de optimale beschermingen te geven. Dit kan bijvoorbeeld in een muur of in de vloer. De verankering verschilt per type kluis en daarnaast zijn er ook een aantal modellen die u zelf gemakkelijk thuis kan verankeren. Daarnaast hebben wij een team aan professionals die een kluis op vakkundige wijze voor u kunnen plaatsen en verankeren.

Brandwerende kluizen daarentegen zijn vaak vrijstaand en verankering is hierbij niet altijd mogelijk. Dit heeft te maken met de constructie van de kluis en verankeringsgaten kunnen de optimale brandwerendheid aantasten. 

Tip: wanneer u kiest voor het verankeren door middel van lijm dan is het belangrijk om te weten dat een verplaatsing van de kluis niet mogelijk is zonder de vloer te beschadigen. Tevens raden wij u aan om contact op te nemen met uw verzekeraar en u te laten informeren over de eisen en voorwaarden die zij stellen. 

Hulp of advies?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!

Meubelkluizen

Meubelkluis, ook wel bekend als privékluis of gewoon kluis. Het zijn een aantal benamingen voor één en hetzelfde product. Het is een verzamelnaam voor een kluis die aan de vloer en/of muur verankerd kan worden zonder dat de kluis in de muur gebouwd hoeft te worden. Een meubelkluis is bij uitstek geschikt voor gebruik in huis of op het kantoor om zowel contant geld als waardevolle bezittingen in op te bergen.