Laptopkluizen

Laptopkluizen zijn speciaal ontworpen met een bredere opening om plek te bieden aan een 15 of 17 inch laptop. De meeste privékluizen bieden net te weinig ruimte om een laptop goed op te kunnen bergen. Een laptopkluis biedt een basis bescherming tegen inbraak en diefstal met ruimte voor één of twee laptops en enkele documenten of kostbare eigendommen. Let bij uw keuze goed op het inwendige formaat. De laptopkluizen in ons assortiment zijn niet geschikt voor 19 inch laptops.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12 items
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
12 items

Kies het juiste formaat laptopkluis

Het belangrijkste criterium is uiteraard of uw laptop in de kluis past. Let hierbij op de inwendige maten van de kluis. Dit is de daadwerkelijke opening. Gebruik de filterselectie om te selecteren op een laptopformaat van 15 of 17 inch. In de laptopkluis heeft u ruimte voor één of twee laptops en tablets en enkele documenten. 

Inbraakwerendheid & brandwerendheid

Laptopkluizen bieden een basis bescherming tegen diefstal. De kluizen zijn specifiek bedoeld voor het opbergen van laptops en niet voor grotere hoeveelheden contant geld of kostbaarheden. De meeste kluizen beschikken daarom niet over een certificaat en waardeberging. Uitzondering hierop is de Yale Value Laptopkluis met een SKG** certificering en waardeberging van 2.500/5.000. 

Wilt u meer eigendommen met een hogere waarde opbergen? Bekijk dan onze grotere gecertificeerde kluizen.

Een laptopkluis biedt alleen bescherming tegen diefstal. Indien u uw laptop brandveilig wilt opbergen raden wij aan om te kijken naar de mogelijkheden van een datakluis. Dit type kluis is specifiek ontworpen om data media en hardware te beschermen en de binnentemperatuur onder het kritieke punt van 52°C te houden voor de gespecificeerde duratie. Meer informatie over brandwerendheid en de verschillende testen vindt u in de sectie wat is brandwerend.

Opbergen en beheren van meerdere laptops

De standaard laptopkluizen bieden plek aan slechts enkele laptops. Voor grotere aantallen bijvoorbeeld kunt u kijken naar onze laptopkasten met voeding. Deze laptopkasten bieden plek voor maximaal 24 laptops. De laptopkasten zijn geschikt voor bedrijven en scholen met gedeelde laptops in omloop welke centraal beheerd moeten worden.

Onderwijsinstellingen kiezen ook vaak voor mobiele oplossingen zoals een laptopkar om laptops en lesmateriaal beschikbaar te stellen voor lessen.  

Advies?

Hulp nodig bij het kiezen van de geschikte laptopkluis voor uw wensen? Neem gerust contact met ons op. Onze productexperts helpen u graag bij het maken van uw keuze.