Kluizen

Ons volledige assortiment scherp geprijsde, maar degelijke inbraakwerende kluizen. Het type kluis dat u nodig heeft is afhankelijk van wat u wenst op te bergen in de kluis en waar de kluis geplaatst gaat worden. Onze kluizen zijn uitsluitend bedoeld voor bescherming tegen inbraak. Enkele kluizen bieden ook (beperkte) bescherming tegen brand, maar voor een goede brandwering heeft u een brandwerende kluis nodig. Voor de meest betrouwbare inbraakwerende kluizen kunt u terecht bij onze gecertificeerde kluizen.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
813 items
 1. De Raat Terra 1E
  ... info laden
  1.437,00
 2. De Raat Terra 2E
  ... info laden
  1.530,00
 3. Technomax Gold GMT 5P
  ... info laden
  Regular Price 769,00 Special Price 749,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
813 items

Het kiezen van de juiste inbraakwerende kluis

Met een groot aanbod aan verschillende kluizen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de verschillende kluissoorten die worden aangeboden. Hieronder vindt u een overzicht van alle kluissoorten die door ons worden aangeboden met daarbij het primaire doel waarvoor ze gebruikt dienen te worden:

 • Autokluizen zijn bedoeld voor gebruik in uw auto, camper of caravan om bijvoorbeeld paspoorten, kentekenbewijs, een navigatiesysteem of kleine tablet. Een autokluis kan zowel verankerd worden door middel van bouten terwijl andere met een staalkabel ook makkelijk uitneembaar zijn om ergens anders te verankeren.
 • Gecertificeerde kluizen voldoen aan een Europese normeringen voor inbraakwerendheid. Eurosafes zijn uitstekend voor gebruik bijvoorbeeld op kantoor om grote bedragen geld of waardevolle documenten en kostbaarheden veilig in op te bergen.
 • Elektronische kluizen zijn kluizen met een elektronisch codeslot. Een codeslot is net zo veilig als een sleutelslot, maar biedt als voordeel dat er geen sleutelbeheer aan te pas hoeft te komen en meerdere personen met een eigen code de kluis kunnen openen. 
 • Hotelkluizen zijn bedoeld om hotelgasten te ontzorgen en ze de mogelijkheid te bieden om hun waardevolle bezittingen veilig op te kunnen bergen tijdens hun verblijf. Deze kluis is ideaal voor bijvoorbeeld appartementen, hotels en vakantiehuizen. 
 • Kassakluizen zijn een lichtere variant van afstortkluizen. Ze hebben dezelfde functies als een afstortkluis maar een kassakluis is bedoeld voor het afromen van geld wat aan de kassa ontvangen wordt. Het is mogelijk om de kassakluis onder de toonbank of kassa te bevestigen.
 • Laptopkluizen zijn ontworpen om uw laptop of tablet tegen inbraak en diefstal te kunnen beschermen. Het is aan te raden om een laptopkast aan te schaffen als u meerdere laptops wilt opbergen. Daarnaast is er een speciale serversafe die het mogelijk maakt om uw computer server veilig op te bergen.
 • Meubelkluizen worden ook wel privékluizen genoemd. Het zijn kluizen die goed verankerd kunnen worden aan bijvoorbeeld muur of vloer zonder ze te hoeven inbouwen. Ze worden in huis als op het kantoor gebruikt om contant geld en waardevolle bezittingen in op te bergen.
 • Muurkluizen worden ook wel inbouwkluizen genoemd en ze zijn speciaal ontworpen om verwerkt te worden in een muur. Het grote voordeel van een muurkluis is dat ze niet in het zicht staan. Ze worden gebruikt om contant geld en waardevolle bezittingen in op te bergen.
 • Privékluizen is een kleiner type kluis die uitermate geschikt is voor gebruik in huis om bijvoorbeeld contant geld of waardevolle bezittingen in op te bergen. De grootte van de kluis is doorgaans bepalend om dit type een privékluis te noemen.
 • Vloerkluizen zijn speciaal ontworpen om verwerkt te worden in een vloer. Ze zijn enkelwandig en is bedoelt om deze rondom vol te storten met beton. Op die manier biedt een vloerkluis bescherming tegen aanvallen van buitenaf bijvoorbeeld voor contant geld en waardevolle bezittingen.
 • Goedkope kluizen kunnen standaard goedkope kluizen zijn maar dit kunnen ook aanbiedingen zijn. Hier vindt u een aanbod kluizen van verschillende merken. Iedere goedkope kluis heeft verschillende eigenschappen voor inbraakwerenheid en brandwerendheid.
 • Waardekasten betrouwbare kasten die een zwaar inbraakvertragende werking hebben. Tevens biedt een aantal kasten ook bescherming tegen brandschade. Een waardekast is ideaal voor bijvoorbeeld gebruik op kantoor.
 • Afroomkluizen zijn speciaal ontworpen voor het dagelijks of veelvuldig afromen of storten van kassageld of daggeld. Ze zijn uitgevoerd met een speciale afstortgleuf of kantelklep zodat meerdere personen geld kunnen storten zonder dat iedereen toegang tot de inhoud van de afstortkluis heeft.

Compacte kluis

Bent u op zoek naar een compacte kluis? Ook daarvoor hebben wij de perfecte oplossing. Een compacte kluis is een kleine kluis voor het opbergen van kleine maar waardevolle eigendommen. Bij het kiezen van een compacte kluis zijn er verschillende typen kluissloten beschikbaar, waaronder een dubbelbaard sleutelsot of een elektronisch codeslot. Daarnaast zijn er ook compacte kluisjes beschikbaar met een legplank waardoor u uw waardevolle eigendommen geordend in de kluis kunt bewaren.

Grote kluis

Bent u juist op zoek naar een grote kluis? Dan hebben wij een groot aanbod. In ons assortiment vind u kluizen met een inhoud tot wel 999 liter. Een type kluis met deze inhoud is vooral bedoeld voor zakelijk gebruik. Het gewicht van zo’n grote kluis kan vaak oplopen tot meer dan duizend kilogram. Indien u een grote kluis met zwaar gewicht aanschaft dient u te controleren of de vloer bestemd is voor het grote gewicht. Anders dienen er bouwkundige aanpassingen gemaakt te worden. 

Verankeren van uw kluis

Welke type kluis u ook kiest, voor een maximale veiligheid dient een kluis tot 1000 kg altijd degelijk verankerd te worden. U kunt uw kluis professioneel laten plaatsen en verankeren door Outletkluizen of u kunt het ook zelf doen. Bekijk ons artikel kluis plaatsen en verankeren voor meer informatie.

Advies nodig?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!