Gecertificeerde kluizen

Gecertificeerde kluizen zijn getest door een onafhankelijk instituut. Daar krijgt de kluis indien hij voldoet aan de eisen een certificaat. Dat certificaat is aan de binnenzijde van de kluis te vinden en geeft aan tot welke waarde de inhoud verzekerd is. Doordat een gecertificeerde kluis is getest door een onafhankelijke partij zijn de gecertificeerde kluizen erg betrouwbaar.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
563 items
 1. De Raat PT0
  ... info laden
  279,00
 2. De Raat ET0
  ... info laden
  429,00
 3. De Raat PT1
  ... info laden
  399,00
 4. De Raat ET 1
  ... info laden
  529,00
 5. De Raat PT 2
  ... info laden
  479,00
 6. De Raat ET 2
  ... info laden
  598,00
 7. De Raat PT 3
  ... info laden
  589,00
 8. De Raat ET 3
  ... info laden
  699,00
 9. De Raat PT 7
  ... info laden
  799,00
 10. Salvus Monopoli 1
  ... info laden
  659,00
 11. Salvus Monza 1
  ... info laden
  425,00
 12. Salvus Monza 3
  ... info laden
  665,00
 13. Sistec MT3-S2
  ... info laden
  645,00
 14. Sistec MT4-S2
  ... info laden
  795,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
563 items

Een gecertificeerde kluis kopen

Een gecertificeerde kluis is onafhankelijk getest volgens Europese normeringen. De kluis is onderworpen aan strenge testen om de weerstand tegen aanvallen te bepalen. De kluizen die de test doorstaan bieden gegarandeerd weerstand tegen aanvallen. Het certifcicaat uitgedeeld door het ECB-S testinstituut is terug te vinden aan de binnenkant van de kluis. Op basis van dit certificaat wordt de waardeberging bepaald. Ook wel genoemd de verzekerde waarde. Hoe hoger de waardeberging, hoe robuuster de kluis. Selecteer de waardeberging die past bij uw behoefte voor een selectie van de beste gecertificeerde kluizen voor uw situatie.

Het kiezen van de juiste gecertificeerde kluis

Indien u op zoek bent naar een kluis met een hoge inbraakwerendheid, dan is een gecertificeerde kluis de beste oplossing. Eurosafes zijn te koop van verschillende merken. De juiste Eurosafe te hangt af van uw voorkeuren, maar er zijn ook een aantal vraagstukken welke beantwoord moeten worden om de juiste keuze te maken:

 1. Wat wilt u in de kluis opbergen?
  Kijk goed naar de hoeveelheid geld en waarde van kostbaarheden om een kluis met de juiste waardeberging en inbraakwerendheid te kiezen.
   
 2. Welk type bescherming wenst u?
  Er zijn verschillende certificaten voor inbraakwerendheid en brandwerendheid. Wenst u brandwering? Selecteer dan hoe lang de kluis brandwerend moet zijn voor een selectie van geschikte kluizen. Niet elke kluis is brandwerend.

 3. Hoeveel bergruimte heeft u nodig?
  Een kluis kopen doet u bij voorkeur op de groei. Het is vervelend om er achter te komen dat u in de toekomst toch nog graag een map of een laptop zou opbergen, maar dat dit niet past. 
   
 4. Waar gaat u de kluis plaatsen?
  Onderdeel van de certificering en inbraakwerendheid is dat de kluis degelijk verankerd kan worden in bij voorkeur een betonnen wand en/of muur. Houdt daar rekening wanneer u een plek in gedachten heeft voor de kluis. 

Gecertificeerde kluizen zijn zowel voor particulieren als zakelijk gebruik. Populaire Eurosafes die zowel zakelijk als thuis veelvuldig gebruikt worden zijn de De Raat PT1, Salvus Ravenna 1 en Sistec EM 2e.

Is bescherming tegen brand uw voornaamste doel? Bekijk dan ook onze brandkasten met bescherming tot 120 minuten.

Verankeren van de kluis

Onderdeel van de certificering is de eis dat de kluis degelijk te verankeren is. Het verankeren kunt u professioneel laten doen door Outletkluizen of zelf. 
Bekijk ons artikel kluis plaatsen en verankeren voor meer informatie.

Advies nodig?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!