Laptopkast

Een laptopkast is een zwaar beveiligde kast waarin u alle laptops en tablets van uw bedrijf veilig op kan bergen. De laptopkasten zijn voorzien van een interne stroomvoorziening waardoor u de laptops gemakkelijk kan opladen terwijl ze veilig opgeborgen zijn. De kasten zijn voorzien van ventilatoren en ontluchtingsgaten, zodat de kluizen van binnen koel blijven en de laptops hun warmte kwijt kunnen en zijn geschikt voor laptops tot 18".

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 items
Van laag naar hoog sorteren
per pagina
4 items

Bescherm laptops in een laptopkast

Laptops en tablets zijn zeer kostbaar en een interessant doelwit van inbrekers. De schade van data en bestanden die mogelijk kwijt zijn indien er geen back-ups zijn is zeer groot en daarom is het verstandig om voor een goede laptopkast te kiezen op uw kantoor!

Bij de keuze van een laptopkast moet u vooral opletten naar de opbergcapaciteit die voor uw kantoor wenselijk is. Bovendien komt elke kast met legborden waardoor u de kast zelf kan inrichten. De kasten zijn tevens voorzien van een centrale stroomvoorziening, waardoor u de laptops kan opladen terwijl ze veilig zijn opgeborgen. 

Naast laptopkasten bieden wij ook verrijdbare oplossingen aan met de laptopkarren en -trolleys en hebben wij laptop lockers, welke voor verschillende gebruikers afzonderlijk toegankelijk zijn.

Hulp of advies?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze, of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!