De Raat Kluizen

De Raat Brandkasten is één van de grootste kluizen distributeurs in Europa met een breed assortiment inbraak- en brandwerende kluizen. In ons assortiment vindt u het complete aanbod van De Raat kluizen geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik. Outletkluizen is een offcieel dealerpunt van De Raat. Daarom leveren wij ook volledige service op alle De Raat kluizen in ons assortiment. 

Van laag naar hoog sorteren

161 items

per pagina
 1. De Raat PT1
  De Raat PT1
   
  209,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 2. De Raat PT0
  De Raat PT0
   
  159,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 3. De Raat MP 1 kopen? | Outletkluizen
  De Raat MP 1
   
  395,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 4. De Raat ET 1
  De Raat ET 1
   
  319,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 5. De Raat PT 2
  De Raat PT 2
   
  265,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 6. De Raat ET0
  De Raat ET0
   
  269,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 7. De Raat ET 2
  De Raat ET 2
   
  365,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 8. De Raat PT 3
  De Raat PT 3
   
  345,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 9. De Raat ET 3
  De Raat ET 3
   
  419,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 10. De Raat PT 8
  De Raat PT 8
   
  619,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 11. Lloyd 90D kopen? | Outletkluizen.nl
  Lloyd 90D
   
  979,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 12. De Raat MPE 1 kopen? | Outletkluizen
  De Raat MPE 1
   
  654,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
 13. De Raat MP 2 kopen? | Outletkluizen
  De Raat MP 2
   
  499,00 incl. BTW (toon excl. BTW)
Van laag naar hoog sorteren

161 items

per pagina

De Raat Kluizen & Brandkasten

Binnen het assortiment van De Raat vindt u een compleet aanbod kluizen geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. De De Raat PT1 staat al jaren bovenaan als meest verkochte inbraakwerende privékluis. Beschikbaar met sleutelslot of elektronisch codeslot in diverse formaten.

Voor de zwaardere gebruikers bieden de DRS Combi en Defender modellen zeer degelijke becherming tegen zowel inbraak als brand. Speciaal voor auto bedrijven heeft De Raat zwaardere gecertificeerde autosleutelkluizen ontworpen. Ook voor retailers en winkeliers biedt De Raat een compleet assortiment afroomkluizen.

Over De Raat Security Products

De Raat is een Nederlands bedrijf dat zijn oorsprong kent in de jaren vijftig in de regio Den Haag. Met kwalitatieve kluizen en brandkasten heeft De Raat zich ontwikkeld tot een internationale speler in de beveilgingsbranche. Het hoofdkantoor met 500 m2 showroom bevindt zich nog steeds in Zoetermeer. Wie de kluizen eerst in het echt witl bewonderen is welkom op afspraak. 

Buiten Nederland is De Raat ook gevestigd in België (Herentals) en Groot Britannië (Ellesmere). Het uitgebreide dealer en service netwerk van De Raat is voor velen een absoluut pluspunt boven onbekendere niet Europese merken.

Outletkluizen & De Raat

Als erkend dealer van De Raat leveren wij het complete assortiment met de bijbehorende service. Onze goed opgeleide installateurs plaatsen en installeren indien gewenst uw De Raat kluis voor u op locatie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken hoe een zware kluis op zijn plaats komt en bent u er van verzekerd dat hij goed verankerd is. 

Wilt u de kluizen graag bezichtigen? Ook dat kan. Wij geven u graag op afspraak een rondeiding door de showroom in Zoetermeer of Herentals. Heeft u vragen de kluizen in ons assortiment? Neem gerust contact met onze productexperts op.