Sleutelkasten

Sleutelkasten zijn een goede centrale oplossing voor sleutelbeheer. In een sleutelkast kunt u naar wens tot wel 400 sleutels kwijt. Elke sleutelkast is voorzien van flexibel in hoogte verstelbare sleutelhaken en kleurcodering. Afhankelijk van het aantal op te bergen sleutels, kunt u kiezen voor een sleutelkast met één of meer uittrekbare sleutelpanelen. Voor volwaardige inbraakwerende sleutelkluizen raden wij u aan te kijken naar bijvoorbeeld onze zwaardere garagekluizen met een indicatie waardeberging en certificering.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
50 items
  1. Traka 21 intelligente sleutelkast
    ... info laden
    Regular Price 2.995,00 Special Price 2.295,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
50 items

Sleutelkasten voor overzichtelijk sleutelbeheer

Een sleutelkastje is vaak een fijne oplossing voor het central beheren van sleutels binnen uw pand. Door alle sleutels te labelen en in te delen op kleurcodes kunt u gemakkelijk de juiste sleutel vinden en zien welke sleutels zijn uitgeleend. Sleutelkastjes worden veel gebruikt voor facilitair beheer van grotere panden zoals scholen, zorginstellingen en kantoren. 

Sleutelkasten zijn beschikbaar in diverse formaten van 10 to 500+ sleutels. Met behulp van kleurcodering en nummering kunt u alle sleutels gemakkelijk opbergen en terugvinden. 

Sleutelkast met cilinderslot of codeslot

De meeste sleutelkasten worden standaard geleverd met een cilinderslot en twee sleutels. Heeft u al genoeg sleutels in het beheer? Dan kunt u ook als optie kiezen voor een digitaal of mechanisch codeslot op uw sleutelkast.

Het digitale smart lock kan naar wens ook op afstand beheerd worden. U kunt hierbij zelf op afstand toegangscodes genereren en doorsturen via sms of email met een tijdelijke geldigheid. 

Plaats uw sleutelkast in een beveiligde ruimte

Een sleutelkastje is geen volwaardige sleutelkluis. Met het juiste gereedschap zijn de meeste kasten binnen enkele minuten te forceren. Daarom is het van belang dat de kast altijd op een goed beveiligde plaats wordt gehangen. De sleutelkasten zijn degelijk te verankeren in een wand met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Wij adviseren de kast altijd in een asluitbare ruimte te plaatsen welke is voorzien van extra veiligheidsmaatregelen zoals een alarmsysteem. 

Advies nodig?

Wilt u graag persoonlijk advies over de beste sleutelbeheer oplossing voor uw situatie? Neem gerust contact op met onze specialisten.