Goedkope kluisjes

Een goedkoper kluisje kan uitkomst bieden als u niet te veel uit wilt geven en geen zeer kostbare eigendommen wilt opbergen in de kluis. Wij hebben verschillende goedkope kluizen in ons assortiment van diverse erkende merken welke een basis bescherming bieden tegen diefstal. Het voordeligste model kluis vindt u al vanaf €31,95 met gratis verzending.

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
42 items
 1. De Raat Compact Safe
  ... info laden
  Regular Price 59,00 Special Price 49,95
 2. Filex SB-2
  ... info laden
  129,00
 3. Filex SB-4
  ... info laden
  299,00
 4. SafetyFirst City 2
  -16% / -€ 20,00
  ... info laden
  Regular Price 129,00 Special Price 109,00
 5. Phoenix Dream 1P
  -25% / -€ 60,00
  ... info laden
  Regular Price 239,00 Special Price 179,00
 6. Filex SB-1
  ... info laden
  89,00
 7. SafetyFirst City 3
  -24% / -€ 40,00
  ... info laden
  Regular Price 169,00 Special Price 129,00
 8. Phoenix Dream 1M
  -25% / -€ 60,00
  ... info laden
  Regular Price 239,00 Special Price 179,00
 9. Phoenix Compact Home Office
  -34% / -€ 30,00
  ... info laden
  Regular Price 89,00 Special Price 59,00
 10. SafetyFirst City 4
  -17% / -€ 30,00
  ... info laden
  Regular Price 179,00 Special Price 149,00
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
42 items

Kiezen voor een goedkope kleine kluis

Met een divers aanbod kleine kluizen kan het lastig zijn om de juiste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen de verschillende kluissoorten die worden aangeboden. De kluisjes in deze categorie bieden een basis bescherming. Deze voordelige kluisjes zijn prima geschikt om beperkte waardevolle spullen in op te bergen. De kluisjes in deze categorie zijn geen van allen goed brandwerend. Als u de waardevolle eigendommen wilt beschermen tegen brandschade, kies dan voor een brandwerende kluis.

Compacte kluisjes voor bescherming tegen gelegenheidsdieven

Deze kleine kluisjes zijn geschikt om gelegenheidsdieven af te schrikken. Het zijn geen onneembare vestigingen. Deze kluizen beschikken dan ook niet over een indicatie waardeberging of certificaat. Met het juiste gereedschap en tijd is er geen garantie dat deze kluisjes lang weerstand zullen bieden. Weerstand van een kluis wordt gerealiseerd met dikker materiaal, extra beschermingsmaatregelen en geavanceerdere sloten. Hierdoor kost hogere bescherming nu eenmaal meer. Het voordeel van een kleine kluis is daarentegen dan weer dat deze gemakkelijker op een onopvallende plek kan worden weggewerkt zoals in een meubel.

Goedkoop kluisje of toch meer bescherming?

Wanneer u grotere waarde contant geld of kostbaarheden wilt opbergen raden wij u aan om voor een betere privékluis met waardeberging of gecertificeerde kluis te kiezen. Indien u de inhoud wilt verzekeren dient u over een kluis te beschikken met een gecertificeerde weerstand. Er zijn ook compacte kleine kluizen welke beschikken over een certificaat zoals bijv. de populaire De Raat PT1 of de Sistec MT2 SKG***. Voor iets meer geld haalt u met deze kluisjes toch extra zekerheid en bescherming in huis.

Kleine elektronische kluisjes

De kleine kluisjes binnen deze categorie zijn beschikbaar met verschillende typen sloten welke ieder hun voor- en nadelen hebben. De elektronische kluis wordt vergrendeld middels een elektronisch codeslot met als voordeel dat er geen sleutel beheerd hoeft te worden. Daarnaast kunt u kiezen voor een dubbelbaard sleutelslot, welke relatief goedkoop is in vergelijking met een elektronische kluis. De sleutel voor de kluis dient wel op de juiste veilig manier beheerd te worden. Welk slot het beste is, is puur afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. 

Hulp of advies nodig?

Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze of wenst u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op!