Kruse Code 70 SKG ** gecertificeerde sleutelbuis
0

Kruse Code 70 SKG ** gecertificeerde sleutelbuis

0

Deze stevige en robuuste Kruse Code 70 SKG** gecertificeerde sleutelbuis voor het opbergen van sleutels en toegangspassen. De sleutelkluis is niet alleen geschikt voor thuis- en mantelzorg, maar voor iedere plek waar een sleutel veilig gedeeld moeten worden. De sleutelbuis is voorzien van een afschermkap en de openingscode wordt automatisch verdraaid naar een neutrale stand (0000) na opening. 

... info laden
Regular Price 279,00 Special Price 229,00
(toon excl. BTW)
Bezorgopties info
 
 
Omschrijving
De Kruse Code 70 SKG** is de 1e sleutelbuis met een SKG** certificering. Met behulp van de Kruse PZ code sleutelbuis bergt u sleutels van uw pand veilig op in de gevel van het pand. De Kruse sleutelbuis zorgt ervoor dat er altijd een sleutel op locatie aanwezig is om het pand te kunnen betreden. Deze uitvoering is extra groot en inclusief extra beveiligingsfuncties om manipulatie te voorkomen. De sleutelbuis heeft een handige opening met een uitklapbare handgreep.

SKG** gecertificeerd

Deze sleutelbuis is SKG** gecertificeerd en de 4-cijferige gebruikerscode heeft 10.000 verschillende combinaties en is eenvoudig instelbaar naar eigen gewenste PIN-code. Met de extra functie wordt de ingestelde code bij elke openingsslag automatisch verdraaid en op 0-0-0-0 gedraaid wordt, waardoor de ingestelde code niet meer is af te lezen. Deze sleutelbuis biedt ruimte voor sleutels met een maximale lengte van 100mm. Daarnaast is de sleutelbuis voorzien van een afdekkap of te wel een privacy shield zodat er niet kan worden meegekeken wanneer u de code invoert.

De Kruse Code 70 SKG** sleutelbuis installeren en vergrendelen

Doordat de sleutelbuis vergrendeld wordt met een combinatieslot is het voor meerdere mensen mogelijk om toegang te krijgen tot de sleutels. Er hoeft dus geen persoon meer te worden aangewezen die de sleutels moet beheren. De code van de Kruse sleutelbuis kunt u zelf bepalen en is daarmee ook uitermate geschikt voor thuis- en mantelzorg.

De Kruse Code 70 SKG** sleutelbuis wordt compleet als set geleverd inclusief montagekit. Zo kunt u direct beginnen aan de installatie.

 

 
Specificaties
Artikelnummer
535305
EAN code
8720254922072
Merk
Kruse
Type product
Sleutelbuis (buiten)
Model
C70 SKG**
Slot
Mechanisch cijferslot
Geschikt voor
Geschikt voor buiten
Afmeting uitwendig (HxBxD)
rond 73 x 173 mm (diam. X D)
Binnenafmetingen (HxBxD)
rond 70 x 100 mm
Gewicht (kg)
2
Kleur
RVS
 
Vraag en Antwoord
Stel uw vraag over Kruse Code 70 SKG**
 
 
 
 
Alternatieven